ΕΠΑΝΩ

GTELECTRONICS © 2018 Created by jg-productions all rights reserved

ΚΑΛΥΨΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

H εταιρεία μας αναλαμβάνει την οπτικο-ακουστική κάλυψη των πιο ιδιαίτερων στιγμών στη ζωή σας είτε αυτή είναι γαμήλια εκδήλωση είτε βάπτιση.Ενας απο τους πιό σημαντικούς παράγοντες που συντελούν στην επιτυχία μιας εκδήλωσης είναι η σωστή μουσική και ηχητική κάλυψη.Η εμπειρία και οι γνώσεις των DJ μας σε αυτόν τον τομέα απο το 1996 μέχρι και σήμερα εγγυώνται την απόλυτη επιτυχία. Επικοινωνήστε μαζί μας ούτως ώστε να ρυθμίσουμε κάποιες βασικές λεπτομέρειες όπως:

- επιλογή κομματιού εισόδου στο κέντρο

- επιλογή κομματιού κοπής τούρτας

- επιλογή κομματιού χορού ζευγαριού (slow)

-και γενικότερα ενα σχέδιο ροής του προγράμματος λαμβάνοντας υπόψιν και την γεωγραφική καταγωγή των καλεσμένων ούτως ώστε να προσαρμοστεί ανάλογα και το πρόγραμμα.

Επίσης, εάν δεν έχετε αποφασίσει για τα ανωτέρω κομμάτια μπορούμε να σας δώσουμε κάποια demo cd η να σας υποδείξουμε εμείς κάποια που θα σας βοηθήσουν στην επιλογή σας.

Για να φωτίσουμε το χώρο της εκδήλωσης παρεχουμε κινητες κεφαλες , κονσολες φωτισμού , ρομποτικα, par  , laser, strobe , μηχανες παραγωγης καπνου, βιντεοπροβολεις (projector) .


Χρησιμοποιούμε επαγγελματικό εξοπλισμό (ηχεία - ενισχυτές - cd players κλπ) έτσι  ώστε να μείνετε απολύτως ικανοποιημένοι και να έχετε ενα ποιοτικό και ταυτόχρονα ισχυρό ηχητικό αποτέλεσμα


ΓΑΜΟΣ - ΒΑΠΤΙΣΗ

PARTY - LIVE EVENTS

 Επίσης σας παραθέτουμε μερικές απο τις εκδηλώσεις για τις οποίες μπορείτε να απευθυνθείτε σε μας.


*  live - συναυλίες

* Θεατρικές παραστάσεις

* Σχολικές εκδηλώσεις

* Συνέδρια - ομιλίες

* εγκαίνια - party


ELECTRONICS ΓΛΑΒΙΝΟΣ Ι . & Ι ΤΣΙΛΙΟΣ Ο.Ε  ΚΑΡΑΚΟΥΛΑΚΗ & ΚΑΠΟΡΔΕΛΗ (ΓΩΝΙΑ)  ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ GREECE 2634038028